Vraag een offerte

Onze alarminstallateur zorgt voor uw beveiligingssysteem


Alarminstallateur bij Argus Security

Waarom kiezen voor onze alarminstallateur?

Een vakkundige alarminstallateur is een heuse meerwaarde voor de beveiliging van uw woning of organisatie. Dankzij onze ervaring en INCERT-certificaten zijn we de perfecte partner om uw alarmsysteem te installeren. Dit certificaat garandeert onze expertise en staat voor het kwaliteitslabel voor elektronische inbraakbeveiliging. Onze vakkundige alarminstallateur zorgt ervoor dat uw alarmsysteem met de nodige precisie en technische integraties geïnstalleerd wordt. Ook werkt onze alarminstallateur snel en nauwkeurig, waardoor de efficiëntie verzekerd is!

Daarnaast nemen we de beveiliging van uw domein heel serieus. We kiezen voor een grondige aanpak en voeren eerst een risico-analyse uit van de beveiliging van uw bedrijf of private woning. Daarna kijken we welke technische beveiligingsoplossingen bij uw situatie gewenst zijn. Onze alarminstallateur gaat aan de slag en garandeert uw veiligheidsgevoel.

Ons beveiligingsbedrijfEen alarmsysteem laten plaatsen door onze alarminstallateur

Binnen onze organisatie voorzien we zowel particulieren als bedrijven van een compleet en betrouwbaar alarmsysteem. Onze alarminstallateur zorgt voor een feilloze integratie van uw alarmsysteem met andere systemen. De kostprijs van uw alarminstallatie is afhankelijk van veel factoren, zoals het type alarmsysteem.

Daarnaast zijn deze installaties beschermd tegen afkoppeling en stroomuitval. Onze alarminstallateur plaatst steeds een installatie op maat van uw bedrijf of woning. Het is daarnaast verplicht om uw systeem door een erkende alarminstallateur te laten plaatsen.

Tot slot kunt u ervoor kiezen om uw alarmsysteem aan te sluiten bij onze meldkamer. Op die manier wordt elk alarm automatisch doorgestuurd en opgevolgd.Meer info over alarmsystemen

 

Waar werkt onze alarminstallateur?

Onze alarminstallateur is voornamelijk werkzaam in Putte. Daarnaast staat hij ook klaar voor bedrijven en particulieren die in de buurt of wat verder dan ons hoofdkantoor gevestigd zijn. Enkele regio's waar onze alarminstallateur bedrijvig is:

  • Putte
  • Begijnendijk
  • Bonheiden
  • Booischot
  • Heist-Op-Den-Berg
  • Keerbergen
  • ...

Benieuwd of onze alarminstallateur ook bij u ter plaatse komt?

Contacteer onsOnze alarmsystemen

Technologie staat niet stil. Tegenwoordig krijgen we dan ook vaker de vraag naar een modern beveiligingssysteem. Onze bedreven alarminstallateur is dan ook gekend met de nieuwste technologie en software. Ook een draadloos systeem laten installeren is voor ons geen onbekende klus. Integendeel, binnen Argus Security zijn we hier in gedreven. Voor de installatie van dit soort systeem zijn er geen braakwerken nodig. Zo kunt u uw woning of onderneming snel laten beveiligen door onze alarminstallateur.

Uiteraard heeft u nog steeds de keuze tussen een bedraad, draadloos of hybride alarmsysteem. Dit hybride systeem is eigenlijk een combinatie van zowel bekabelde als draadloze componenten, zoals detectoren, bewegingsmelders enzovoort.

Onze draadloze alarmsystemen