Vraag een offerte

Draadloos alarm of draadloos alarmsysteem


Draadloos alarm of alarmsysteem

Draadloze alarmsystemen: Met een draadloos alarmsysteem kan je de veiligheid in je woning of kantoor aanzienlijk verhogen. Voor de installatie van dit soort alarm zijn geen breekwerken nodig, wat bij een bekabeld alarm wel het geval is. In dit geval ontdek je de mogelijkheden, de voor- en nadelen en prijzen van draadloze alarmsystemen.

Eenvoudige installatie: Bij bedrade alarmsystemen moeten heel wat breekwerken uitgevoerd worden om de kabels te leggen. Bij draadloze alarmsystemen zijn deze werken niet nodig, wat gunstig zal zijn voor de installatiekosten.

Makkelijk uit te breiden: Als je later elementen aan de installatie wil toevoegen (bijvoorbeeld extra detectoren), kan dit eenvoudig uitgevoerd worden. De nieuwe elementen moeten natuurlijk wel compatibel zijn met je reeds geïnstalleerde systeem.

 

Hoe werkt een draadloos alarm?

Een draadloos alarm kan, in tegenstelling tot een niet draadloos alarmsysteem snel en makkelijk worden geïnstalleerd. Dit komt doordat alle verschillende onderdelen van een draadloos alarm met elkaar kunnen communiceren over een beveiligde draadloze verbinding. Hierdoor kunnen we alle onderdelen aan elkaar koppelen en het draadloos alarm in werking stellen zonder breekwerken of boren. Een draadloos alarm is dan ook een perfecte oplossing bij renovatie of de installatie van een alarm in een bestaand gebouw.


Draadloos alarm VS bekabeld alarm

Een modern draadloos alarm moet allang niet meer onderdoen voor een bekabeld alarm. De voordelen van een draadloos alarm zijn een snelle en perfecte werking, gemakkelijke installatie en eenvoudig beheer. Daarboven kunnen we een draadloos alarm met veel minder ingrijpende werken in uw woning of bedrijf installeren en in dienst stellen. Een traditioneel, bekabeld alarm, heeft als voordeel dat je er niet draadloos op kan ingrijpen, is vaak goedkoper en biedt meer controlemogelijkheden.


Een draadloos alarmsysteem: snel geplaatst!

Een draadloos alarmsysteem kan sneller geplaatst worden doordat we geen fysieke kabels moeten leggen tussen alle componenten van uw alarmsysteem zoals detectoren, centrale, en bewegingsmelders. Hierdoor moeten we ook niet in uw vloer, muren of plafonds boren. Een draadloos alarmsysteem is hierdoor veel sneller te plaatsen dan een alarmsysteem met bekabeling.


Offerte voor een draadloos alarmsysteem?

Wil u een offerte voor een draadloos alarmsysteem? Argus Security is als beveiligingsbedrijf al jaren specialist in de plaatsing van uw alarmsysteem, brandbeveiliging en toegangscontrole. Wij hebben de evolutie meegemaakt vanaf het begin van draadloze alarmsystemen, en weten perfect welke draadloze alarmsystemen vandaag betrouwbaar zijn, en aan onze kwaliteitsvereisten voldoen.


Texecom draadloos alarm of alarmsysteem

 

Een handig en alert alarmsysteem

  • Via het gebruiksvriendelijke bedieningsklavier geeft u opdrachten aan het draadloos alarmsysteem.
  • Bewegingsdetectoren melden bewegingen binnen bepaalde ruimtes aan het controlepaneel.
  • De sirene(s) van het draadloos alarm waarschuwen de aanwezigen voor dreigend gevaar en spoort de inbreker aan om op vlucht te slaan.
  • Domotica koppeling mogelijk
  • Inbraakbeveiliging kan nu ook draadloos dankzij onze hybride centrale met Ricochet technologie.
  • Voor elk project werken wij de offerte voor uw draadloos alarmsysteem zo gedetailleerd mogelijk uit (inclusief een technisch dossier en plannen) zodat wij uw installatie kunnen uitrusten met oog op de toekomst.