Vraag een offerte

Draadloos alarm of draadloos alarmsysteem


Draadloos alarm of alarmsysteem

Wat is een draadloos alarmsysteem?

Draadloze alarmsystemen: Met een draadloos alarmsysteem kunt u de veiligheid in uw woning of kantoor fors naar boven schroeven. Voor de installatie van dit soort alarm zijn geen breekwerken vereist, wat bij een bedraad alarm wel het geval is. In dit geval ontdekt u de mogelijkheden, de voor- en nadelen en prijzen van draadloze alarmsystemen.

Eenvoudige installatie: Bij bedrade alarmsystemen moeten wat breekwerken uitgevoerd worden om de kabels te leggen. Bij draadloze alarmsystemen zijn deze werken niet nodig, wat gunstig zal zijn voor de installatiekosten.

Makkelijk uit te breiden: Als u later elementen aan de installatie wil toevoegen (bijvoorbeeld extra detectoren), kan dit eenvoudig uitgevoerd worden. De nieuwe elementen moeten wel compatibel zijn met uw geplaatste systeem.

 

Hoe werkt een draadloos alarm?

Een draadloos alarm wordt, in tegenstelling tot een bedraad alarmsysteem vlug geïnstalleerd. Dit komt doordat alle onderdelen van dit type alarmsysteem met elkaar communiceert over een beveiligde draadloze verbinding. Hierdoor kunnen we alle onderdelen aan elkaar koppelen en het draadloos alarm installeren zonder breekwerken of boren. Een draadloos alarm is dan ook een perfecte oplossing bij renovatie of de installatie van een alarm in een bestaand gebouw.


Draadloos alarm VS bekabeld alarm

Een draadloos alarm moet al een tijdje niet meer onderdoen voor een bekabeld alarm. De voordelen van een draadloos alarm zijn een vlugge en perfecte werking, gemakkelijke installatie en eenvoudig beheer. Daarboven kunnen we een draadloos alarm in uw woning of bedrijf met minder vergaande werken installeren en in dienst stellen. Een traditioneel, bekabeld alarm, heeft als voordeel dat u er niet draadloos op kan ingrijpen, is vaak goedkoper en biedt meer controlemogelijkheden.

Een draadloos alarmsysteem: snel geplaatst!

Een draadloos alarmsysteem kan vlug geplaatst worden doordat we geen kabels moeten leggen tussen alle componenten van uw alarmsysteem zoals detectoren, centrale, en bewegingsmelders. Hierdoor moeten we ook niet in uw vloer, muren of plafonds boren. Een draadloos alarmsysteem is bij gevolg veel vlug te plaatsen dan een alarmsysteem met bekabeling.

Offerte voor een draadloos alarmsysteem?

Wilt u een offerte voor een draadloos alarmsysteem? Argus Security is als beveiligingsbedrijf al jaren specialist in de plaatsing van uw alarmsysteem, brandbeveiliging en toegangscontrole. We hebben de evolutie meegemaakt vanaf het begin van draadloze alarmsystemen, en weten perfect welke alarmsystemen vandaag betrouwbaar zijn, en aan onze kwaliteitsvereisten voldoen.

Vraag een offerteTexecom draadloos alarm of alarmsysteemEen handig en alert alarmsysteem

  • Via het gebruiksvriendelijke bedieningsklavier geeft u opdrachten aan het draadloos alarmsysteem.
  • Bewegingsdetectoren melden bewegingen binnen bepaalde ruimtes aan het controlepaneel.
  • De sirene(s) van het draadloos alarm waarschuwen de aanwezigen voor dreigend gevaar en spoort de inbreker aan om op vlucht te slaan.
  • U kunt uw alarmsysteem koppelen met Domotica.
  • Inbraakbeveiliging kan nu ook draadloos dankzij onze hybride centrale met Ricochet technologie.
  • Voor elk project werken we de offerte voor uw draadloos alarmsysteem zo gedetailleerd mogelijk uit. Dit is inclusief een technisch dossier en plannen, zodat we uw installatie kunnen uitrusten met oog op de toekomst.