Alarm systemen en beveiliging Alarm systemen en beveiliging ProductenCamera bewaking & beveiliging
Vraag een offerte

Camera bewaking en beveiliging


Camera bewaking en beveiliging

Wat is camerabewaking of camera beveiliging?

Detecteren, signaleren, herkenning & bewijzen. Camerabewaking doet meer dan alleen het registreren van een diefstal en vandalisme op het tijdstip van gebeuren. Daarna zijn deze videobeelden beschikbaar om de feiten vast te stellen en te bewijzen. Kwaliteitsvolle camera bewaking is dan ook van het grootste belang, toch is ook de positionering uitermate belangrijk. Laat de camerabeveiliging daarom over aan een erkend beveiligingsbedrijf. Argus Security zal uw camerabewaking helemaal op maat samenstellen en installeren.


Camerabeveiliging voor particulieren, bedrijven én winkels

Argus Security staat u bij in het zoeken naar de passende camerabeveiliging voor uw situatie. Het ideale systeem voor een camerabewaking bij u thuis, uw bedrijf of uw winkel is 100% maatwerk, waarbij alles begint bij een grondige analyse. Moeten de bewaking camera’s een overzichtsbeeld geven, wilt u mensen op de camerabeelden ook herkennen en identificeren of wilt u beroep doen op intelligente videoanalyse bij alarmmeldingen. Al deze behoeftes bepalen het aangewezen cameratype, de positionering van de bewaking camera’s, de nodige pixeldensiteit, ...


Bewaking met een camera: is dit wettelijk?

Sinds 25 mei 2018 hebben zich enkele wijzigingen voor gedaan in onze wetgeving rond camerabeveiliging en privacy. Elk camera bewaking systeem dient te worden geregistreerd op www.aangiftecamera.be voor de indienststelling. Wanneer u met personeel werkt, houdt u rekening met de CAO68.

Volgens de camerawet is elk observatiesysteem pas een bewakingscamera als deze beelden verzamelt, verwerkt of bewaard om:

  • Misdrijven te voorkomen, vast te stellen of op te sporen
  • Overlast te voorkomen, vast te stellen of op te sporen
  • De orde te handhaven


Camerabeveiliging analoog of in IP-uitvoering

Deze camerabewaking systemen garanderen een visuele controle van uw eigendommen of zaak. Bewakingscamera's vindt u in verschillende soorten: analoog, HD, Full HD of 4K IP-bewakingscamera's. Deze camera's kunnen geïnstalleerd worden in de meest industriële omgevingen of zijn geschikt voor een uiterst esthetische of verborgen opstelling in uw zaak of privé. De visualisatie in kleur kan gebeuren met:

  • LCD-monitoren
  • TFT-monitoren
  • Led-monitoren

Een volledige reeks van toebehoren maken van de meest complexe systemen, eenvoudig te bedienen, opname van videobeelden op analoge of digitale basis, videotransmissie over LAN / WAN netwerken... zorgen steeds voor een door u à la carte samen te stellen camera bewaking met de ideale oplossing naar veiligheid. Met deze bewakingscamera's en bijhorende monitoren kunnen er voor u stuk voor stuk eenvoudige tot technisch zeer hoogwaardige en performante camerabewaking installaties afgeleverd worden.
AVIGILON Camera bewaking en beveiliging AXIS Camera bewaking en beveiliging MILESTONE Camera bewaking en beveiliging