Alarm systemen en beveiliging Alarm systemen en beveiliging ProductenAlarmsysteem of alarminstallatie
Vraag een offerte

Waarom een alarmsysteem of alarminstallatie?


alarmsysteem of alarminstallatie

Alarmsysteem voor particulieren

Een alarmsysteem voor particulieren is al jaren ingeburgerd. Door een alarmsysteem is het mogelijk uw woning extra te beschermen tegen inbraak, brand, of andere calamiteiten. Waar men vroeger zag dat een alarmsysteem enkel werd gebruikt voor grote villa’s of in afgelegen wijken, is een alarmsysteem voor particulieren vandaag voor iedereen bereikbaar. Indien gewenst sluiten wij ook een alarmsysteem voor particulieren aan op onze meldkamer. Hierdoor wordt elk alarm van uw alarmsysteem automatisch doorgestuurd naar een controlekamer.


Alarmsysteem voor bedrijven

Bescherm uw bedrijf met een betrouwbaar alarmsysteem voor bedrijven. Vandaag is het bijna noodzaak om uw bedrijf te beschermen met een specifiek alarmsysteem voor bedrijven. Zo beschermt u niet alleen de goederen van uw bedrijf, maar ook uw werknemers, en zorgt u dat er geen ongeoorloofde toegang is tot uw bedrijf of de terreinen van uw bedrijf. Daarnaast zorgt een alarmsysteem voor bedrijven niet enkel voor bescherming van gebouwen en goederen, maar beschermt het uw bedrijf ook tegen de gevolgen en kosten van stilstand na een eventuele inbraak.


Hoe werken moderne alarminstallaties?

Moderne alarminstallaties zijn in niets meer te vergelijken met alarminstallaties van enkele jaren geleden. Ze werken feilloos samen met andere systemen, en zijn beschermd tegen afkoppeling of stroomuitval. Moderne alarminstallaties hebben enorm veel configuratiemogelijkheden en kunnen worden ingedeeld in verschillende partities en toegang geven voor verschillende lagen van gebruikers. De nieuwe trend in alarm installatie is een draadloze alarm installatie, of de combinatie van een draadloze alarminstallatie en een traditionele alarminstallatie. Dit noemt men een hybride alarminstallatie.


Wat kost een alarminstallatie?

De kost van een alarm installatie is afhankelijk van de grootte van het te beveiligen pand, het niveau van beveiliging, het aantal te beveiligen contacten of raamcontacten, het door u gekozen klavier van de alarm installatie, en of je kiest voor een draadloos of bekabeld alarm. De kost van een alarminstallatie is moeilijk te veralgemenen en te berekenen zonder plaatsbezoek. De kost van een alarminstallatie hangt tenslotte ook af of het een nieuwbouw of renovatieproject betreft. Vraag een vrijblijvende offerte bij Argus Security en wij berekenen met plezier de kost van uw alarminstallatie.


Installatie van een alarm installatie

De installatie van een alarminstallatie moet worden uitgevoerd door een erkend installateur. Argus security heeft meer dan 20 jaar ervaring in de plaatsing van een alarm installatie. Het is belangrijk dat dit op een betrouwbare en doordachte manier wordt uitgevoerd. Niet alleen moeten alle onderdelen van een alarminstallatie naadloos met elkaar samenwerken, maar ze moeten ook beschermd zijn tegen afkoppeling of onklaar maken door inbrekers. Een alarminstallatie moet altijd geïnstalleerd worden door een erkend installateur voor een alarm installatie. Enkel dan krijgt u een INCERT certificaat, dewelke u nodig heeft voor uw verzekering, de meldkamer, en de aangifte van uw alarminstallatie. ARGUS Security beschikt over een INCERT certificering.Texecom Alarminstallatie of alarmsysteem