Alarm systemen en beveiliging Alarm systemen en beveiliging ProductenAlarmsysteem of alarminstallatie
Vraag een offerte

Waarom een alarmsysteem of alarminstallatie?


alarmsysteem of alarminstallatie

Alarmsysteem voor particulieren

Een alarmsysteem voor particulieren is al jaren ingeburgerd. Door een alarmsysteem kunt u uw woning extra beschermen tegen inbraak, brand, of andere calamiteiten. Waar men vroeger zag dat een alarmsysteem enkel werd gebruikt voor villa’s of in afgelegen wijken, is een alarmsysteem voor particulieren vandaag voor iedereen bereikbaar. Wanneer gewenst sluiten we ook een alarmsysteem voor particulieren aan op onze meldkamer. Hierdoor wordt elk alarm van uw alarmsysteem automatisch doorgestuurd naar een controlekamer.


Alarmsysteem voor bedrijven

Bescherm uw bedrijf met een betrouwbaar alarmsysteem voor bedrijven. Vandaag is het bijna noodzaak om uw bedrijf te beschermen met een specifiek alarmsysteem voor bedrijven. Zo beschermt u niet alleen de goederen van uw bedrijf, maar ook uw werknemers. Daarnaast zorgt u dat er geen onwettelijke toegang is tot uw bedrijf of de terreinen van uw bedrijf. Een alarmsysteem voor bedrijven beschermt niet enkel de gebouwen en goederen. Uw bedrijf is namelijk ook beschermt tegen de gevolgen en kosten van stilstand na een eventuele inbraak.

Hoe werken moderne alarminstallaties?

Moderne alarminstallaties zijn in niets meer te vergelijken met alarminstallaties van enkele jaren geleden. Ze werken feilloos samen met andere systemen, en zijn beschermd tegen afkoppeling of stroomuitval. Moderne alarminstallaties hebben enorm veel configuratiemogelijkheden en kunnen worden ingedeeld in verschillende partities en toegang geven voor verschillende lagen van gebruikers. De nieuwe trend in alarm installatie is een draadloze alarm installatie, of de combinatie van een draadloze alarminstallatie en een klassiek alarminstallatie. Dit noemt men een hybride alarminstallatie.


Wat kost een alarminstallatie?

De kost van een alarminstallatie is afhankelijk van verschillende factoren:

  • De grootte van het te beveiligen pand
  • Het niveau van beveiliging
  • het aantal te beveiligen contacten of raamcontacten
  • Het door u gekozen klavier van de alarm installatie
  • Het type alarm: draadloos of bekabeld

De kost van een alarminstallatie hangt tenslotte ook af van het type gebouw. Is het een nieuwbouw of renovatieproject? Door deze verschillende factoren is de kost van een alarminstallatie niet te veralgemenen en te berekenen zonder plaatsbezoek. Vraag een vrijblijvende offerte bij Argus Security en we berekenen met plezier de kost van uw alarminstallatie.

Vraag een vrijblijvende offerte

 


Installatie van een alarm installatie

De installatie van een alarminstallatie moet worden uitgevoerd door een erkend installateur. Argus Security heeft meer dan 20 jaar ervaring in de plaatsing van een alarm installatie. Het is belangrijk dat dit op een betrouwbare en doordachte manier wordt uitgevoerd. Niet alleen moeten alle onderdelen van een alarminstallatie naadloos met elkaar samenwerken, maar ze moeten ook beschermd zijn tegen afkoppeling of onklaar maken door inbrekers. Een alarminstallatie moet altijd geïnstalleerd worden door een erkend installateur voor een alarm installatie. Enkel dan krijgt u een INCERT certificaat, dewelke u nodig heeft voor uw verzekering, de meldkamer, en de aangifte van uw alarminstallatie. ARGUS Security beschikt over een INCERT certificering.


Texecom Alarminstallatie of alarmsysteem