Vraag een offerte

Toegangscontrole


Toegangscontrole

Wat is toegangscontrole?

Met de toegangscontrole definieert u wie toegang heeft tot de verschillende zones binnen uw bedrijf of woning, waar, wanneer en hoe.
  • Wie : De toegangsrechten zijn individueel gedefinieerd en/of per categorie van personen.
  • Wanneer : De toegang kan gelimiteerd worden naar gelang de dagen en het schema van de gedefinieerde uurroosters.
  • Waar : iedere toegang en iedere zone kan worden toegestaan of geweigerd.
  • Hoe : met een badgelezer, biometrielezer, klavier met een persoonlijke code.


Toegangscontrole voor bedrijf en winkel

Als modern beveiligingsbedrijf leveren wij de allernieuwste software voor een gecontroleerde toegang. Met een toegangscontrole van Argus gaat u nog een stap verder in de beveiliging van uw bedrijf. U kiest eenvoudig wie wel en wie geen toegang heeft. U beschikt over een volledige historiek van wie welke ruimte betreden heeft, en op welk tijdstip. Welke ruimten dat zijn én de manier waarop.


Toegangscontrole voor particuliere woning

In vergelijking met het klassieke slot heeft elektronische toegangscontrole een pak voordelen. U heeft vast al eens een sleutel verloren en dan kent u het ongemak dat dit met zich meebrengt om de sloten te laten veranderen en nieuwe sleutels uit te delen. Met een standalone codeklavier kan u de toegang tot uw woning beperken met een geheime code. Los van het feit of iemand met een badge, een vingerafdruk of een code toegang wil tot uw woning kan u verschillende groepen van gebruikers instellen met hun eigen toegangsrechten.


Efficiënte toegangscontrole tot uw eigendommen of zaak

Deze kunnen geïnstalleerd worden in elke omgeving of zijn geschikt voor een uiterst esthetische opstelling in uw woning, zaak of in uw industrieel of commercieel pand. Een volledige reeks van toebehoren - met kaart, badge en vingerprint en/of codeklavier voor High Security - maakt van de meest complexe systemen, eenvoudig te bedienen toegangscontrole systemen met overzichtelijke rapportering.Toegangscontrole PAXTON