Vraag een offerte

Toegangscontrole


Toegangscontrole

Wat is toegangscontrole?

Met toegangscontrole definieert u wie toegang heeft tot de verschillende zones binnen uw bedrijf of woning, waar, wanneer en hoe.

  • Wie : De toegangsrechten zijn individueel en / of per type personeel gedefinieerd
  • Wanneer : De toegang kan gelimiteerd worden naar gelang de dagen en het schema van de gedefinieerde uurroosters
  • Waar : iedere toegang en iedere zone kan worden toegestaan of geweigerd
  • Hoe : met een badgelezer, biometrielezer, klavier met een persoonlijke code


Toegangscontrole voor bedrijf en winkel

Als modern beveiligingsbedrijf leveren we de allernieuwste software voor een gecontroleerde toegang. Met een toegangscontrole van Argus gaat u nog een stap verder in de beveiliging van uw bedrijf. U kiest eenvoudig wie wel en wie geen toegang heeft. U beschikt over een volledige historiek van wie welke ruimte betreden heeft, en op welk tijdstip. Welke ruimten dat zijn én de manier waarop. Daarnaast kunt u zelfs een onderscheid maken tussen de verschillende onderdelen van uw woning of bedrijf. Zo heeft u de complete controle over de volledige toegang.


Toegangscontrole voor particuliere woning

In vergelijking met het klassieke slot heeft elektronische toegangscontrole een pak voordelen. U heeft vast al eens een sleutel verloren. Dan herkent u zeker het ongemak dat dit met zich meebrengt. U moet namelijk uw sloten laten veranderen en nieuwe sleutels uitdelen. Met een stand alone codeklavier kunt u de toegang tot uw woning beperken via een geheime code. U kunt verschillende groepen van gebruikers instellen met elk hun eigen toegangsrechten. Hier maakt het niet uit of u kiest voor toegang met een badge, een vingerafdruk of een code.


Efficiënte toegangscontrole tot uw eigendommen of zaak

Voor onze toegangscontrole kiezen we voor kwalitatieve toestellen van Paxton. Binnen het brede assortiment van deze fabrikant kunt u kiezen voor verschillende toegangsoplossingen, zoals intercomsystemen of deurcontrollers. Deze kunnen geïnstalleerd worden in elke omgeving. Ze zijn namelijk geschikt voor een uiterst esthetische opstelling in uw woning, zaak of in uw industrieel of commercieel pand.

Een volledige reeks van toebehoren bestaat uit een controletoestel met kaart, badge en vingerprint en/of codeklavier voor High Security. Deze reeks maakt van de meest complexe systemen, eenvoudig te bedienen toegangscontrole systemen met overzichtelijke rapportering. Dankzij de eenvoudige bediening van het systeem hoeft u dus geen expert te zijn. Hierdoor kunt u zich veilig voelen en de toegang van uw bedrijf of woning controleren.Toegangscontrole PAXTON