Alarm systemen en beveiliging Alarm systemen en beveiliging ProductenBewakingscamera of beveiligingscamera
Vraag een offerte

Bewakingscamera of beveiligingscamera


Bewakingscamera of beveiligingscamera

Waarom een bewakingscamera?

Door een bewakingscamera of beveiligingscamera kan u 24 uur op 24 de omgeving en binnenkant van uw woning of bedrijf monitoren en beveiligen. Een bewakingscamera of beveiligingscamera kan gebruikt worden voor verschillende doeleinden. Een bewakingscamera voor een woning kan beelden opslaan na calamiteiten waardoor u bij een inbraak of ongeoorloofde toegang gemakkelijk te videobeelden kan opvragen of bekijken. Een bewakingscamera voor een bedrijf levert constant beelden van bijvoorbeeld uw toegang, de parking, of gevoelige ruimtes binnen uw bedrijf. Een bewakingscamera of beveiligingscamera voor een winkel kan beschermen tegen diefstal en heeft een ontradend effect voor winkeldieven.


Bewakingscamera’s: verschillende soorten

Er zijn veel verschillende soorten bewakingscamera’s of beveiligingscamera’s. Naast een traditionele, zichtbare camera die iedereen kent, bestaan er vandaag ook de zogenaamde “dome” camera’s. Deze zijn niet meer dan een bolvormige uitstulping aan plafond of wand, waarachter een beweegbare, kleine camera zit. Tenslotte zijn er ook volledig verborgen camera’s. Niemand zal opmerken dat er een bewakingscamera of beveiligingscamera hangt. Deze kan bijvoorbeeld verborgen zijn in een bewegingssensor. Daarnaast zijn er veel verschillende soorten in de kracht van de bewakingscamera of beveiligingscamera. Normale HD, FULL HD, of vandaag zelfs 4K.

 

Een beveiligingscamera: mag dat?

Met de nieuwe Europese privacywetgeving is het plaatsen van een bewakingscamera of beveiligingscamera strenger gereglementeerd dan vroeger. U mag nog steeds een bewakingscamera of beveiligingscamera voorzien op uw eigen terrein, als u strikt rekening houdt met bepaalde voorwaarden. Wanneer u een beveiligingscamera of bewakingscamera voorziet binnen uw bedrijf moeten alle werknemers hier expliciet mee akkoord gaan. Daarnaast is het ook verplicht uw bewakingscamera of beveiligingscamera te registreren of aan te geven bij de bevoegde instanties. Elk camera bewaking systeem dient te worden geregistreerd op www.aangiftecamera.be voor de indienststelling en indien u met personeel werkt houdt u rekening met de CAO68.


Offerte voor een beveiligingscamera?

Wil u een offerte voor een goede beveiligingscamera? Vul dan hier het offerteformulier voor camerabewaking in. Als u het formulier zo volledig mogelijk invult, analyseren wij eerst uw aanvraag, en nemen daarna contact met u op voor een plaatsbezoek of een afspraak op ons kantoor. Afhankelijk van de grootte van het te beveiligen terrein, uw behoeften, het type bewakingscamera of beveiligingscamera en uw budget maken wij een voorstel voor de plaatsing van uw bewakingscamera of beveiligingscamera. Afhankelijk van het aantal camera’s en de uit te voeren terrein spreken wij met u een tijdstip af voor plaatsing. Voor een correcte offerte voor een bewakingscamera of beveiligingscamera is het noodzakelijk dat we eerst ter plaatse komen om te bekijken met hoeveel camera’s moeten werken om het volledige terrein te overzien. Tenslotte is het ook belangrijk voor een correcte offerte voor een bewakingscamera of beveiligingscamera te weten met welk type opnameapparatuur u wil werken, en of deze voorzien moet worden van een scherm voor monitoring van de omgeving.
AVIGILON Bewakingscamera of beveiligingscamera AXIS Bewakingscamera of beveiligingscamera MILESTONE Bewakingscamera of beveiligingscamera