Alarm systemen en beveiliging Alarm systemen en beveiliging ProductenBewakingscamera of beveiligingscamera
Vraag een offerte

Bewakingscamera of beveiligingscamera


Bewakingscamera of beveiligingscamera

Waarom een bewakingscamera?

Door een bewakingscamera of beveiligingscamera kunt u 24 uur op 24 de omgeving en binnenkant van uw woning of bedrijf monitoren en beveiligen. Een bewakingscamera of beveiligingscamera wordt gebruikt voor verschillende doeleinden. Een bewakingscamera voor een woning kan beelden opslaan na calamiteiten waardoor u bij een inbraak of ongeoorloofde toegang gemakkelijk de videobeelden kunt opvragen of bekijken. Een bewakingscamera voor een bedrijf levert constant beelden van bijvoorbeeld uw toegang, de parking, of gevoelige ruimtes binnen uw bedrijf. Een bewakingscamera of beveiligingscamera kan een winkel beschermen tegen diefstal en heeft een ontradend effect voor winkeldieven.


Bewakingscamera’s: verschillende soorten

Er zijn veel verschillende soorten bewakingscamera’s of beveiligingscamera’s. Naast de traditionele, zichtbare camera's zijn er nu ook dome camera's. Deze camera's bestaan uit een bolvormige uitstulping die u aan de plafond of wand vasthecht. In deze uitstulping zit dan een beweegbare, kleine camera. Tenslotte zijn er ook volledig verborgen camera’s. Niemand zal opmerken dat er een bewakingscamera of beveiligingscamera hangt. Deze is bijvoorbeeld verborgen in een bewegingssensor. Daarnaast zijn er veel verschillende soorten in de kracht van de bewakingscamera of beveiligingscamera. Normale HD, FULL HD, of vandaag zelfs 4K.


Een beveiligingscamera: mag dat?

Met de nieuwe Europese privacywetgeving is de installatie van een bewakingscamera of beveiligingscamera strenger gereglementeerd dan vroeger. U mag nog steeds een bewakingscamera of beveiligingscamera voorzien op uw eigen terrein, als u strikt rekening houdt met bepaalde voorwaarden. Wanneer u een beveiligingscamera of bewakingscamera voorziet binnen uw bedrijf moeten alle werknemers hier uitdrukkelijk mee akkoord gaan. Daarnaast is het ook verplicht uw bewakingscamera of beveiligingscamera te registreren of aan te geven bij de bevoegde instanties. Elk camera bewaking systeem dient te worden geregistreerd op www.aangiftecamera.be. Voor de indienststelling en wanneer u met personeel werkt, houdt u rekening met de CAO68.


Offerte voor een beveiligingscamera?

Wilt u een offerte voor een goede beveiligingscamera? Vul dan ons offerteformulier voor camerabewaking in. Als u het formulier zo volledig mogelijk invult, analyseren we eerst uw aanvraag, en nemen daarna contact met u op voor een plaatsbezoek of een afspraak op ons kantoor. Deze offerte is afhankelijk van de volgende factoren. Op basis hiervan maken we een voorstel voor de plaatsing van uw bewakings- of beveiligingscamera op:

  • De grootte van het te beveiligen terrein,
  • Uw behoeften
  • Het type bewakings- of beveiligingscamera
  • Uw budget
  • Het aantal camera's
  • De locatie

Voor een correcte offerte voor een bewakingscamera of beveiligingscamera is het nodig dat we eerst ter plaatse komen. Tenslotte is het ook belangrijk om te weten met welk type opnameapparatuur u wilt werken. Informeer ons ook of deze voorzien moet worden van een monitoringscherm voor de omgeving.

 

Vraag een offerte


AVIGILON Bewakingscamera of beveiligingscamera AXIS Bewakingscamera of beveiligingscamera MILESTONE Bewakingscamera of beveiligingscamera