Alarm systemen en beveiliging Alarm systemen en beveiliging ProductenParlofonie & videofonie
Vraag een offerte

Parlofonie & videofonie


Parlofonie & videofonie

Wat is parlofonie en videofonie?

Met een videofonie systeem ziet en hoort u wie er aanbelt en opent u onder meer uw deur of poort vanop afstand. Maar naast het beveiliging aspect , speelt een videofoon de laatste jaren almaar meer in op comfort, ontwerp en gebruiksvriendelijkheid. De videofoon gaat dus een stapje verder dan een parlofoon en voegt ook beeld toe aan de communicatie tussen de buiten en de binnenpost.

De voordelen van een parlofoon en videofoon

Koppel uw parlofoon of videofoon aan uw thuisnetwerk en bedien uw systeem met een app op uw smartphone of tablet. Hierdoor kunt u zelfs zien wie er aanbelt aan uw deur, ook al bent u niet thuis. Hebt u de oproep gemist, dan wordt er een korte video opname gemaakt en op de interne SD-kaart opgeslagen.

Parlofonie en videofonie: enkel voor nieuwbouw?

Er is voor elk type gebouw een juiste oplossing. Hierdoor kunt u deze toepassingen ook in uw renovatiewoning installeren. Met de parlofoon of videofoon 2 draadskit beschikt u over de meest voordelige en praktische oplossing voor de installatie van uw parlofoon of videofoon. Deze kit bevat alle nodige producten voor de plaatsing van het systeem:

  • De voeding voor uw toestel
  • Het toestel voor binnen
  • De module voor uw deur

 

Twee draden volstaan. Daarnaast zijn de aansluitingen niet polariteitsgevoelig. Als uw installatie een oude deurbel vervangt, kunt u de bestaande kabels opnieuw gebruiken. Deze parlofoon of videofoon is bovendien ook beschikbaar in een netwerkuitvoering, ook wel IP-uitvoering genoemd. Als expert in videofonie vertelt Argus Security u graag waarop u best let wanneer u een videofoon wil kopen. Zo leggen we u graag uit waarop we ons focussen bij de plaatsing van onze parlo- en videofoniesystemen. Heeft u alle voeding al geïnstalleerd of kiest u toch voor onze 2 draadskit? Daarnaast kijken we ook even welke verwachtingen u van uw systeem heeft. Denk maar aan de gebruiksvriendelijkheid, het ontwerp, de integratie met andere smart devices enzovoort.


Van gewone parlofonie tot geavanceerde videofonie

We bieden u zowel het ganse assortiment van gewone parlofonie tot geavanceerde videofonie. Deze geven bewoners een gerust gevoel, zowel als systemen met digitale naamzoekfunctie, en met eenvoudig op te vragen geheugen, die de privacy en het gebruiksgemak aan de buitenpost waarborgt. Net als voor onze andere beveiligingsoplossingen, kiezen we ervoor om enkel kwaliteitsvolle parlofoons aan te bieden. Enkele merken waarmee we samenwerken, zijn Aiphone, Siedle en Fasttel.


AIPHONE Parlofonie & videofonie SIEDLE Parlofonie & videofonie FASTTEL Parlofonie & videofonie